Appartement in de Marche Bed & Breakfast in de Marche Italië

Appartement in Le Marche

Vakantiehuis en appartement in de Marche

 

Boek uw vakantie in een van onze appartementen in de Marken (Marche)!

Bij Casa Onda boekt u een appartement in Le Marche of Bed & Breakfast in Le Marche. Casa Onda telt 4 appartementen, 2 Bed & Breakfast kamers en beschikt over een heerlijk zwembad met panoramisch uitzicht over de omgeving. Onderstaand treft u informatie over de verschillende appartementen. Klik op de foto's voor vergroting.

Appartement Girasole
Appartement “Girasole” (40m2 /  2-4 pers.) ligt op de begane grond. Het appartement beschikt over een slaapkamer met 2 persoonsbed. Er is een ruime woonkamer met keuken en een 2-persoons slaapbank. Tevens beschikt het appartement over een eigen badkamer met douche en toilet. Buiten is er een eigen terras met panoramisch uitzicht.


Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche

 

Appartement Moro di Gelso

Appartement “Moro di Gelso” (40m2 /  2-4 pers.) ligt op de begane grond en heeft dezelfde indeling als appartement Girasole. Het appartement beschikt over een slaapkamer met 2 persoonsbed. Er is een ruime woonkamer met keuken en een 2 persoons slaapbank. Tevens beschikt het appartement over een eigen badkamer met douche en toilet. Via de openslaande tuindeuren in zowel de slaapkamer als de woonkamer bereikt u het terras. Dit appartement beschikt over het grootste terras met het mooiste panoramische uitzicht.

 

Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche
Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche


Appartement Ulivo

Appartement “Ulivo” (54m2 / 4 pers.) is het grootste appartement en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over een slaapkamer met 2 persoonsbed. Er is een ruime woonkamer met keuken  . Tevens beschikt het appartement over een eigen badkamer met douche en toilet. Dit appartement heeft een  extra slaapkamer met 2 bedden..
 

Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche

 

Appartement Fiordaliso

Appartement “Fiordaliso” (43m2 /  2-3 pers.) ligt op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over een slaapkamer met 2 persoonsbed. Er is een ruime woonkamer met keuken en een slaapbank. Tevens beschikt het appartement over een eigen badkamer met douche en toilet. Dit appartement heeft een loggia als overdekt terras.
 

Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche Appartement in de Marche

 


Tarieven per appartement

Wat kost een appartement? Klik hier voor de prijsopgave per appartement.