Appartement in de Marche Bed & Breakfast in de Marche Italië

Routebeschrijving naar Casa Onda


Routebeschrijving naar Casa Onda met eigen vervoer
Let op!: Mocht u met navigatieapparatuur rijden, dan kunt u deze instellen op Strada del Soccorso, plaats Scapezzano of Senigallia. U dient uw navigatie niet in te stellen op Strada Comunale Canella-Roncitelli want dan komt u boven ons huis uit op een onbegaanbare weg!

Download hier de route beschrijving naar Casa Onda.


 
Casa Onda op google maps:


Grotere kaart weergeven

 

Routebeschrijving naar Casa Onda met vliegtuig

Aankomst Ancona (Ryan-air; vanaf Airport Niederrhein-Weeze)
Absoluut de beste verbinding naar Casa Onda per vliegtuig is de verbinding vanaf Dusseldorf-Weeze naar Ancona. Dusseldorf-Weeze ligt net over de grens bij Nijmegen. (kijk voor meer informatie over airport Dusseldorf-Weeze op http://www.airport-weeze.de/index.php?lang=nl) Vanaf daar vertrekken op maandag, donderdag en vrijdag vliegtuigen van Ryan air naar Ancona. De vliegtijd bedraagt ongeveer 1,5 uur en vanaf Ancona is het slechts 30 minuten rijden met de auto naar Casa Onda. Een verbinding die het minste tijd in beslag neemt en vaak het meest voordelig is! (soms al een retour voor 40 euro p.p. incl. belastingen!!!) Dus wilt u goedkoop naar Italie vliegen? Kijk dan voor meer informatie op www.ryanair.com


Vanaf het vliegveld kunt u met de trein naar Senigallia waar wij u eventueel kunnen ophalen. U kunt ook een auto huren. Gezien de omgeving raden wij dit wel aan. Auto huren kan vooraf of ter plekke op de luchthaven van Ancona.